Om Linbo Bygg och Måleri

Vi är ett väletablerat och komplett måleri & byggföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid målning, inredning, snickeri och renoveringar. Linbo Bygg och Måleri HB hjälper både privatpersoner och företag i Askersund. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Byggfirma från Askersund

Företaget startades 2005 och drivs fortfarande av Bo Lindström, som jobbat inom måleri och snickeryrket i över 35 år. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Totalentreprenad 

Linbo Bygg och Måleri HB har med åren samlat på sig goda kontakter av erfarna och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper.

Pålitligt nätverk

Vi åtar oss byggentreprenader där vi sköter samordning och projektledning av alla hantverksgrupper som elektriker och rörmokare m.m för kvalitetssäkring och underlätta kommunikation genom hela byggprocessen för dig som uppdragsgivare. Goda referenser finns.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget som skattereduktion vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer påSkatteverkets Hemsida.

Långvariga bygglösningar

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga kundlösningar, och vi ger givetvis garantier på utförda arbeten. Företaget innehar erforderliga ansvarsförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Går du i renoveringstankar?

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och renoveringsprojekt!